GS1Trade Image: Marketing- og planogramfotos

Hvad gør GS1Trade Image for dig?

Produktbilleder i fx webshops bliver en større og større del af forbrugerens oplevelse af produktets kvalitet – og ultimativt om salget kommer i hus. Alligevel er kvaliteten af de produktbilleder, der indmeldes i GS1Trade Sync i dag, meget svingende eller billeder mangler helt.

Med servicen GS1Trade Image tager vi både planogram-billeder og marketingbilleder der har den efterspurgte kvalitet og dimensioner, lige til at lægge i GS1Trade Sync. Herfra kan de trækkes til fx webshop, tilbudsaviser og planogram-systemer.

 

Nyhed: Nu kan du også få taget lækre miljøbilleder, hvis du har brug for mere end 'bare' et pack shot.

 

Nyhed: Miljøbilleder

Tilbud på marketing- og planogramfotos for medlemmer af GS1Trade Sync

Sådan gør GS1Trade Image det nemmere for jer​

Når jeres produkt/kolli er indsendt til GS1Trade Exact til kvalitetssikring af stamdata, er det nemt for jer at tilvælge også at få taget billeder af det. I kan selvfølgelig også få taget billeder af produkter, som ikke skal kvalitetssikres.

Vi uploader billederne i GS1Trade Sync, og jeres kunder kan herefter se både billeder og kvalitetsstempel fra GS1Trade Exact

Har I selv flotte, standardiserede fotos? Bliv certificeret til at lægge dem i GS1Trade Sync, så jeres kunder kan bruge dem direkte.

 

Se priser

Bestil tid til GS1Trade Image / Book an appointment