ASP - 3. parts datamodtager

En ASP vil typisk være en virksomhed, som opsamler produktdata fra en eller flere leverandører i en fælles intern datapool, hvorfra data efterfølgende sendes til datapoolen i standardiseret format - eller modtages og videreformidles til samme leverandør(er). En ASP kan også være en virksomhed som har til opgave at distribuere eller behandle data til egne kunder.


Når man udveksler data via GDSN netværket, er der overordnet to forskellige roller. Læs om rollen som dataleverandør og datamodtager.

Download use case, der beskriver hvorfor det er vigtigt at give tilladelse til, at ASP modtagere må modtage data.

Kontakt GS1Trade Sync Servicecenteret hos GS1 Denmark, på telefon 39 27 85 27 eller gs1tradesync@gs1.dk

 

Vil du gerne give en ASP tilladelse til at modtage og/eller sende dine data?

Med GS1Trade Sync kan du sende data til følgende 3. parts datamodtagere:

1st-retail er en analyse virksomhed, som beskæftiger sig med data fra tilbudsaviser. Vi tilbyder en række online værktøjer, som kan give dig et hurtig overblik over kampagner i tilbudsaviserne.

I GS1Trade Sync benytter 1st-retail A/S GLN: 5790002580857.

 

Websites:

www.tilbudsdata.dk

www.kampanjdata.se 

www.tilbudsdata.no  

www.tilbudsugen.dk

www.kampanjveckan.se

www.tilbudsuken.no

Anova Data A/S udvikler og sælger IT administrationssystemer til styring af storkøkkener, der producerer ”mad til mange”.

Vores centrale system Master Cater System anvendes primært i køkkener, offentlige såvel som private, der producerer og leverer mad til sygehuse, ældreforplejning, skoler, børneinstitutioner, kantiner, hjemmeboende pensionister mv.

 

I GS1Trade Sync benytter Anova Data GLN: 5790002295638

 

E-mail: info@anovadata.dk

Website: www.anovadata.dk

 CatMan Solution

Catman Solution leverer et business inteligence værktøj baseret på leverandørers egen data. Med denne udarbejder de rapporter omkring marketing, salgsopfølgning og performance omkring produkt salg på butik niveau.
 

I GS1Trade Sync benytter Catman Solution Data GLN: 5790001868376

Website: www.catmansolution.com

 Vitakost

Conava APS har udviklet hjemmesiden VITAKOST.

VITAKOST er et komplet program til beregning af kost og ernæring til det professionelle segment. Programmet ligger online, så du slipper for installation og altid har de seneste opdateringer indlæst.

Brugere af deres system tæller: Diætister, Hospitaler, Kostvejledere, Forskere, Læger, Personlige trænere, Eliteidrætsfolk.

I GS1Trade Sync benytter Conava Data GLN: 5790002329890

E-mail: info@vitakost.dk

Website: www.vitakost.dk

Dankost Pro er i stand til at modtage samt sende data til GS1Trade Sync. Dankost Pro fungerer således som tovejsintegration.

Fødevareindustrien har mulighed for at sende produktinfo direkte til platformen via vores GS1-modul. Dette medfører ofte store tidsbesparelser og reducerer risikoen for tastefejl. Vores integration eliminerer behovet for indtaste direkte i GS1Trade Sync platformen. Dankost Pro er i stand til at sende produkter til det globale GS1-netværk.

Storkøkken og fødevareindustrien har mulighed for at modtage produkter direkte fra GS1Trade Sync.

Produktdata fra GS1Trade Sync importeres og anvendes i Dankost Pro af såvel producenter som produktionskøkkener med det hovedformål at kunne udarbejde deklarationer til egne produkter eller menuer / opskrifter.

Produktionskøkkener herunder sygehus-, plejehjems-, skolemads- og kantinekøkkener, anvender også data i Dankost Pro til at kunne sammensætte måltider med korrekt næringsindhold. Kundesegmentet her har typisk et behov for at kende det præcise næringsindhold i maden, fx som en del af en behandling eller i forhold til at kunne opfylde regionale- eller kommunale krav til næringsindhold i den mad, der tilbydes borgerne.

Direkte import fra GS1Trade Sync sikrer Dankosts kunder, at produktdata altid er opdateret med seneste nyt fra producenterne.

 

I GS1Trade Sync benytter Dankost GLN 5790002295119

 

Website: dankost.dk

DinKurv


DinKurv.dk er en forbrugerportal, som sammenligner priser og produkter på tværs af online dagligvarebutikker. Vores formål er at hjælpe forbrugeren til at spare tid og penge. Det gør vi ved at guide til de produkter og den butik, der bedst og billigst opfylder forbrugerens indkøbsliste. 

 

I GS1Trade Sync benytter DinKurv IVS GLN: 5790002431722

 

 Website: https://www.dinkurv.dk/

 

DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler bæredygtige og værdiskabende løsninger inden for fødevarer og sundhed til gavn for samfund og erhverv.

 

I GS1Trade Sync benytter DTU GLN 5798000429024

 

Website: www.food.dtu.dk

Eachthing logo

Eachthing hjælper forbrugere med at finde og evaluere produkter der matcher deres behov, f.eks. allergier eller diæter, og værdier f.eks. bæredygtighed. Ved at dele GS1-data øger I jeres transparens-score, og får mulighed for at nå nye kundegrupper. Kontakt os for at høre mere om et samarbejde med Eachthing.

Eachthing blev etableret i 2018, og sidder bl.a. i den nationale tænketank mod Madspild OneThird.

I GS1Trade Sync benytter Eachthing GLN: 5790002474880

 Effectmanager

Effectmanager er software til Trade Promotion Optimization og håndtering og rapporting af POS Data fra detailkæderne fra hele Norden.

I dag bruges effectmanager af mere end 30 kunder i 7 lande. Majoriteten af kunder leverer og sælger produkter igennem dagligvarekæderne. Blandt kunderne kan nævnes Royal Unibrew, Bisca, Pernod Ricard og Fazer. 

Vi har i Effectmanager lavet en integration af GS1 data, hvilket gør det nemt og hurtigt at onboarde løsningen og få sine produkter og billeder ind i Effectmanager uden at gøre andet end at udfylde en ASP aftale.

Inden for få dage er man klar til at planlægge, evaluere og rapportere på sine kædekampagner. 

I GS1Trade Sync benytter Effectmanager Data GLN: 5790002492082

E-mail: data@effectmanager.com

Website: www.effectmanager.com

FoodInfo er et online system der hjælper mindre fødevareproducenter, p.t. mest bagere, med at mærke deres produkter korrekt med ingrediensliste, allergener og evt. næringsberegning. Informationerne kan også vises andre steder end på labels, f.eks. på skilte og plakater, eller på en kundevendt skærm, hvor kunden selv kan søge og navigere i produkterne. 

Mærkningsinformationerne opbygges udfra bagerens opskrift, kombineret med råvaredata fra blandt andet GS1. Vi benytter fra GS1 ingredienslister, et par håndfulde næringsværdier samt information om allergener og "spor af". 

Vi har mulighed for at begrænse vores import ved kun at inkludere specifikke produkter fra en leverandør, eller ved at ekskludere specifikke produkter. Altsammen helt præcist på GTIN niveau. 

FoodInfo blev etableret i 2014 og arbejder tæt sammen med bagernes brancheforening BKD, samt væsentlige leverandører til branchen, herunder Valsemøllen, Puratos, Engelhardt, Melcompagniet m.fl.

 

I GS1Trade Sync benytter Foodinfo GLN: 5790002294105

 

Website: foodinfo.dk

FOODOP laver menuplanlægningssytemer til kantiner og cateringvirksomheder, som hjælper dem med at nedbringe madspild og samtidig skræddersy menuerne til kundernes smag.

Systemet er baseret på en unik teknologi, der kan måle madforbrug og spild i produktionen, under serveringerne og fra gæsternes tallerkener.

GLN: 5790002610356

Mail: info@foodoptimize.com

Hjemmeside: https://foodoptimize.com

 

 

Mashie står dagligt for kvalitet og inspiration til 1000-vis af professionelle brugere i restaurant- og storkøkkenbranchen for alle virksomheder, uanset størrelse. Vi tilbyder brugervenlige IT-løsninger, som gør det let at beregne, levere og servere tilpasset mad med rette næring, til rette pris og rette tid.  

 

I GS1Trade Sync benytter Mashie GLN: 5790002307119

 

Website: www.mashie.com

 

Maxys A/S beskæftiger sig primært med udvikling og salg af systemer til kostberegning og madudbringning, hovedsageligt til offentlige køkkener.

 

I GS1Trade Sync benytter Maxys GLN: 5790002297229

 

Website: http://www.maxys.dk/

Mærkevareleverandørerne

MLDK Mærkevareleverandørerne laver Madværkstedet til en online portal. Her kan man få inspiration til opskrifter etc. Dette gøres med producenternes egen stamdata leveret bla. via GS1Trade Sync.

I GS1Trade Sync benytter MLDK Mærkevareleverandørerne GLN: 5790002495151

E-mail: projekt@mldk.org

Website: www.mldk.org

Moaching 

Vi har lavet et værktøj (Både en app og en hjemmeside) for motionister og specialister. Det er en gratis app, hvor vi har samlet alt under en app indenfor sundhed, træning, øvelser, kost og indtastning af daglig indtag samt statistik over fremgangen eller modgangen for den sags skyld.

Der er også en hjemmeside til, som er tilegnet specialister (Fysioterapeuter, Diætister, Kostvejleder, Personlig trænere osv). En side hvor de kan oprette deres klienter, holde styr på dem, oprette planer (Både træning og kost) til dem, så de kan se det via deres app med det samme. Ingen papirspild mere.

 

I GS1Trade Sync benytter Moaching GLN: 5790002490897

Website: : www.moaching.com

OPV ONLINE® | PIM & DAM SOLUTION: 

OUT-OF-BOX FUNCTIONALITY TO AGGREGATE & SYNDICATE FROM ERP, GDSN, PIM, MRM, CRM, OMNI-CHANNELS, FRONT-END - B2B & B2C.

 

I GS1Trade Sync benytter OPV Online GLN: 7300009038459

Website: https://home.opv.se/opv-dam-system/opv-online/

PC Data Consult udvikler og servicerer systemet PCD Køkkenadministration.

Systemet anvendes af en lang række produktionskøkkener – såvel kommunale som private – der producerer og leverer mad til ældreplejen.

I systemet anvendes GS1 Trade Sync informationer til opbygning af opskrifter – og er dermed en del af deklareringen af de producerede varer, herunder også angivelse af allergener, næringsberegninger og anprisninger som eksempelvis økologimærkning m.m.

Desuden anvendes oplysningerne fra GS1 Trade Sync til infoskærme – hvor oplysninger om menuplaner, retter – allergener, næringsberegninger og anprisninger vises i cafeer, som er tilknyttet plejecentre.

 

I GS1Trade Sync benytter PC Data Consult GLN: 5790002305153

E-mail: gs1@pcdmail.dk

Website: pcdataconsult.dk

Spotmarket 

Spotmarkedet er opstået af et ønske om at lette handelsprocessen med resterende varer. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandører, grossister og distributører i både mad og non-food og har et stort netværk af købere i forskellige brancher, der bruger Spotmarket dagligt til bestilling af interessante varer. Konceptet skal ses som et effektivt supplement til almindelig daglig drift samt et mødested for gode tilbud. 

I GS1Trade Sync benytter Anova Data GLN: 5790002336577
 

E-mail: info@spotmarket.dk

Website: www.spotmarket.dk

Statens Serum Institut (SSI) er et institut under Sundheds- og Ældreministeriet, hvis mission er, at styrke sundhed gennem sygdomskontrol og forskning. SSI’s hovedopgaver omfatter en række centrale beredskabsopgaver, herunder forebyggelse og bekæmpelse af infektioner, biologiske trusler og medfødte sygdomme. Samtidig fungerer SSI som sektorforskningsinstitut, hvilket forpligter SSI til at udføre forskning og udvikling på internationalt niveau.

Formålet med brugen af produktstamdata er at skabe mere viden om sammenhængen mellem det vi spiser, drikker, smører os med, indånder, og ellers udsættes for og vores helbred. Med den enkeltes tilladelse, sammenkobles oplysninger om indkøbsvaner, oplysninger om helbredet og oplysninger om sygdomme fra registre, eller andre forskningsprojekter. Eksempler på anvendelsen kunne være undersøgelser af sammenhængen mellem hvad vi køber, og risikoen for at pådrage sig eller få en forværring af en sygdom som salmonella, sklerose eller sukkersyge.

 

I GS1Trade Sync benytter OPV Online GLN: 5798000362192

Tjek logo

Tjek står bag eTilbudsavis.dk, en af Danmarks mest populære apps med +2 mio. downloads. Over 2 milliarder sider i tilbudsaviserne blev i 2018 læst via app'en, og mere end ½ mio. danskere benytter app'en månedligt.

I de seneste år har der været en kraftig vækst i antallet af folk, der vælger at læse tilbudsavisen digitalt, og derfor sker der nu også store ændringer i formatet for tilbudsavisen, idet detailkæderne i stadig stigende grad satser på digital distribution som den primære distributionsform.

Tjek lancerer derfor en modulopbygget værktøjskasse, der kan sikre opfølgning på udviklingen i de trykte tilbudsaviser med basisfunktioner som arkiv og søgefunktion - og leverer viden om den digitale tilbudsavis.

I GS1Trade Sync benytter Tjek A/S GLN: 5790002503320

Nemmere og bedre emballage sortering
- med Perfect Waste smart Phone App og stregkode

 Emballage sortering er vigtig for både miljø og klima. Derfor kommer der stadig flere krav til sortering af emballager. Miljøministeren har tidligere på året annonceret, at vi kommer til at sortere helt op til 10 forskellige materialetyper i husstanden.
Men de mange nye sorteringskrav gør det efterhånden svært for den enkelte forbruger at finde rundt i de forskellige regler og krav.            

"Når Perfect Waste ApS kan læse jeres stregkode, kan vi guide borgeren til at sortere jeres emballage korrekt og dermed bidrager i til bedre sortering i Danmark og nedsættelse af CO2"

Det kan Perfect Waste Smartphone App gøre noget ved.

Idéen er i al sin enkelhed, at forbrugeren skal kunne scanne emballagens stregkode og derved få adgang til information om, hvordan emballagen skal sorteres. Perfect Waste har udviklet app’en og indledt et samarbejde med en række af Danmarks største supermarkedskæder om denne forbrugervenlige vej til bedre affaldssortering.
 
Målet er, at alle gængse dagligvarer skal være at finde i app’en, så det bliver lettere for alle borgere at sortere deres emballage og kommunerne dermed kan leve op til de krav, som Folketinget har vedtaget, om at genanvendelsesprocenten på affald fra husstande skal nå 50 % i 2022

 

I GS1Trade Sync benytter Perfect Waste GLN: 5790002597749
E-mail: jn@perfectwaste.dk