Data til udlandet

Skal du benytte GS1Trade Sync til at sende data til udlandet?

Hvis svaret er ja, så er du havnet det helt rigtige sted. Der kan være flere ting, du skal være opmærksom på, når du skal oprette og sende data til et andet land end Danmark. I mange lande er man nemlig underlagt lokal lovgivning, der stiller andre krav end dem, vi kender fra Danmark. Disse krav vil i nogle tilfælde resultere i yderligere valideringsregler, som træder i kraft, så snart data sendes til den eksterne datapool.

I de følgende afsnit kan du finde hjælp til, hvilke regler, der gælder for netop det marked, du ønsker at sende data til.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller har behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores servicecenter på telefon 39 27 85 27 eller på mail gs1tradesync@gs1.dk

 

 

”Trin-for-trin-guide” til Sverige:

Oprettelse af data til Sverige

 

Excel dokument med alle svenske felter synlige, og hvor der er links til kodelister med tydelig angivelse af, hvilke koder, der accepteres i de enkelte felter:

 

Svensk kodeliste

 

Den officielle svenske dokumentation:

Svensk dokumentation 

”Trin-for-trin-guide” til Tyskland:

Oprettelse af data til Tyskland

Excel dokument med alle tyske felter synlige, og hvor der er links til kodelister med tydelig angivelse af, hvilke koder, der accepteres i de enkelte felter:

Tysk kodeliste

 

Link til GS1 Hollands hjemmeside med yderligere dokumentation angående deres GDSN datapool:

Customer Documentation