Du drømmer nok ikke om endnu et it-system, men måske drømmer du alligevel om GS1Trade Sync Light

Fordi værdien af at have styr på alle dine produkter og de lovpligtige informationer om dem er helt klar for dig. ”GS1Trade Sync Light” er en online service, hvor du kan netop dette: Gratis og på en standardiseret måde.

GS1Trade Sync - Light

Overblik over alle dine produkters varenumre og stregkoder

Når du skal sælge fødevarer i Danmark, skal du i langt de fleste tilfælde mærke dem med en stregkode med et GTIN-varenummer i. Numrene abonnerer du på hos GS1 Denmark, men ved du, hvilke numre fra din nummerserie, du allerede har brugt og hvilke, der er ledige? Det holder GS1Trade Sync Light styr på for dig.

Er du importør eller forhandler af varer, der allerede er stregkodemærket, kan du naturligvis også oprette disse GTIN-varenumre i GS1Trade Sync Light.

Du bestemmer selv hvilken produktinformation

Du bliver guidet igennem produktoprettelsen, og hvis du udfylder alle felter, er du sikker på at have al den information med, som markedet kræver. Du kan også vælge at gemme ufuldstændige produktoprettelser, fx hvis du ikke har al informationen til rådighed, og forsætte når du er klar til at udfylde resten.

Produktdatablad lige ved hånden

Når dine produkter er oprettet i GS1Trade Sync Light, kan du med få klik hente et flot produktdatablad. Se et eksempel på www.gs1.dk/produktdatablad.

Tænk hvis du ikke skulle finde produktinfo i flere systemer

Skal du ringe til lageret efter størrelsen på pakningen? Og kontakte produktionen for at finde ud af, om der er allergener i opskriften? Ofte findes stamdata fordelt ud på virksomhedens afdelinger, og det kan tage lang tid at finde dem.

Med GS1Trade Sync Light har du og dine kollegaer alle produktstamdata samlet ét sted. Opdateringer skal også kun ske ét sted, så du undgår at finde varierende data i forskellige systemer.

Fik vi nævnt, at GS1Trade Sync Light er gratis?

Det eneste du har brug for, for at komme i gang, er et GLN-nummer, som identificerer din virksomhed unikt.

Kontakt os så vi kan hjælpe dig i gang på gs1tradesync@gs1.dk eller 39 27 85 27.

Download brochure

 

Klar, parat – send produktinfo til dine kunder 

 GS1Trade Sync Når du har oprettet dine produkter i GS1Trade Sync
  Light, er de næsten klar til at blive sendt til dine
  kunder i detailhandlen og foodservicebranchen.  
  Det kræver dog, at du abonnerer på den fulde
  version af GS1Trade Sync

  Du kan se, hvad det koster på www.gs1.dk/priser