Jeg skal bruge en stregkode (GTIN) til mit produkt.

GS1 er den eneste autoriserede forhandler af GTIN-stregkodenumre. Køb dem i vores webshop.

Når du skal bruge en stregkode til dit produkt, starter det hele med et GS1 Virksomhedspræfiks. På under 1 minut kan du her se en video, der forklarer, hvad et Virksomhedspræfiks er, og hvorfor det er vigtigt for dig.

Et GS1 Virksomhedspræfiks er et unikt identifikationsnummer til din virksomhed. Du bruger det til at danne de GTIN-varenumre, som identificerer dine produkter unikt. GTIN-varenumre er også de numre, der udtrykkes i stregkoden på produkter og vises som tal under den: 

 gtin 13

Hvorfor skal jeg have GTIN's fra GS1?

Når du får GTIN's fra GS1 kan du være sikker på, at stregkoderne accepteres af de ledende detailhandlere, foodservicegrossister og distributører i ind- og udland, samt markedspladser som Amazon, Google Shopping og eBay.

Hvad modtager jeg fra GS1 Denmark?

Når du har købt GTIN's i vores webshop, modtager du ikke stregkoder, men et Virksomhedspræfiks (se mere øverst på denne side). Det giver dig mulighed for at tildele identifikationsnumre (GTIN-varenumre) til dine produkter.

 

Dit Virksomhedspræfiks kan være på mellem 7 og 11 cifre afhængigt af, hvilken pakke stregkodenumre du bestiller. Der findes pakker på 10, 100, 1.000, 10.000 og 100.000 stregkodenumre.

Jeg har allerede GTIN-varenumre – hvordan laver jeg stregkoder?

Gå til stregkodeværktøjet GS1Trade Barcode

Hvad koster GTIN's?

Se priser her