Basiskursus i GS1 standarder og services

Bliv klogere på hvad GS1 kan hjælpe dig med, og se hvordan GS1 standarder og services fungerer i sammenspil med din virksomhed. Online kurset tager ca. 30 min. Ønsker du et personligt kursus, eller har du spørgsmål? Så kontakt Nikolaj på kursus@gs1.dk eller 39169023.

Er du nyt medlem af GS1 Denmark, eller kunne du godt bare tænke dig at få et overblik over, hvad vi kan hjælpe netop dig med? Brug 30 minutter i selskab med din personlige GS1-ekspert, Nikolaj, og få bl.a. et overblik over:​

  • Hvilke services tilbyder GS1 Denmark?
  • Hvad kan GS1 hjælpe netop dig med?
  • Hvorfor skal du kende sammenhængen mellem GTIN-varenumre og stamdata?

Basiskursus

Så se ovenstående video eller book et personligt lynkurs, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål løbende. Hvis du får brug for mere dybdegående hjælp til nogle af GS1 Denmarks services og standarder, vil Nikolaj sørge for at, du kommer i kontakt med rette vedkommende.


Praktisk info til personligt lynkursus

Kurset foregår via Skype, og kræver kun at du har adgang til computer/pc med lyd og mikrofon. Hvis Ikke computeren/pc'en har mikrofon, kan du benytte din telefon i stedet for.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en e-mail med et link, som du klikker på, når det er tid for dit lynkursus – og så er du i gang. 

 

Book et kursus