Mød Lisbeth - Accountant

Hvem er jeg?

Jeg startede som helt ung i postvæsenet, men har gennem mine mange år på arbejdsmarkedet prøvet lidt af hvert. Jeg har blandt andet arbejdet indenfor forsikringsbranchen ad to omgange – først som forsikringssælger og siden indenfor sundhedsforsikring. Derudover har jeg arbejdet 15 år i IT-branchen, med administration, regnskab og HR. Da min mand blev udstationeret til Oslo fulgte jeg med, og arbejdede først som daglig leder af et træningscenter for kvinder og siden med fordelsprogrammer for bl.a. bankkunder i et norsk kundeservicecenter. Mine forskelligartede jobs gennem min karriere har givet mig en bred faglig baggrund, som jeg har - og har haft - meget glæde af i mit daglige arbejde.

Hvordan ser min hverdag ud?

Jeg ved godt at de fleste siger det. Men hos mig er ingen dage vitterligt ens. Fordi mine opgaver spænder så bredt, kommer der altid opgaver ’ind fra højre’ som supplement til mine faste opgaver, præcis som jeg godt kan lide det. Som udgangspunkt sidder jeg med finans- og kreditorbogholderiet, medarbejderafregninger, sideløbende med HR-opgaver som rapportering, opdatering af personalehåndbog. Og ja, bare generel sparring omkring personaleanliggender. Så min opgaver en mangfoldige, og det er jeg rigtig glad for.

Hvad er det bedste ved mit arbejde?

Jeg er virkelig glad for at være hos GS1 Denmark. Jeg synes, at der er en dejlig afslappet atmosfære, gode kolleger, frihed under ansvar – og meget højt til loftet. Jeg har altid arbejdet i den kommercielle verden, og synes det er dejligt at arbejde i en not-for-profit-organisation til forandring. Så selvom fokus jo er det samme internt, så er det alligevel to forskellige verdener. Og selvom jeg ikke har ikke direkte kontakt med vores medlemmer på mail eller telefon, er det vigtigt for mig at servicere mine kolleger, så de kan servicere medlemmerne bedst muligt.