Mød Nikolaj - Training Manager hos GS1Denmark

Hvem er jeg?

Jeg hedder Nikolaj, og jeg har arbejdet for GS1 Denmark i snart 5 år. Jeg er uddannet folkeskolelærer fra det tidligere Frederiksberg Seminarium.

Hos GS1 Denmark er jeg en del af medlemsservice, hvor jeg sammen med mine kolleger hver dag bl.a. hjælper medlemmer af GS1 Denmark med brugen af vores services, GS1Trade Sync, GS1Trade Exact og GS1Trade Image, og derudover yder hjælp til GS1-128 pallelabels og generelle spørgsmål til stregkoder.

Mit primære arbejdsområde er undervisning, og specielt online kurser er en stor del af mit arbejde.

Hvordan ser min hverdag ud?

Overordnet hjælper jeg medlemmer af GS1 Denmark til at få en større forståelse for vores standarder og services.

Jeg har typisk 1 eller 2 online kurser om dagen. Stort set alle kurser er personlige, dvs. jeg har én virksomhed på kursus ad gangen. 

Hvis det er et helt nyt medlem, bruger jeg gerne ekstra tid på at forklare, hvem GS1 er og hvordan vores services er knyttet til hinanden. For et helt nyt medlem er der typisk mange spørgsmål, der skal afklares, og jeg kan godt forstå, at nogle medlemmer er lidt forvirrede over ’det der GS1’. Jeg kan rigtig godt lide at få hvert medlem til at føle, at vi altid er der for at hjælpe, og at ingen spørgsmål er for dumme. Min egen arbejdsglæde stiger også i takt med, at jeg hjælper medlemmer med stort og småt, f.eks. i forbindelse med produktoprettelser i GS1Trade Sync eller hjælp til GS1-128 pallelabels. Hvis jeg kan hjælpe et medlem med en udfordring, der måske ville tage dem 1 time at løse selv, og jeg kun skal bruge 10 minutter på det, så gør jeg det hjertens gerne.

Generelt vil jeg opfordre medlemmer af GS1 Denmark til at tage fat i os, hvis de sidder med en udfordring eller et problem, de umiddelbart ikke selv kan finde løsningen på. Vi er her for at hjælpe.

GS1 og alle forkortelserne?

Jeg elsker nørder og er på flere punkter selv en nørd, men jeg forstår bestemt godt, at travlheden ude hos vores medlemsvirksomheder gør, at de ikke kan nørde lige så meget med GS1, som vi der arbejder hos GS1 Denmark. Og det er præcis derfor, vi er glade for alle de opkald og e-mails, vi hver dag får, for det kan være lidt af en jungle med alle de begreber og forkortelser, man støder på hos GS1. GLN, EAN, GTIN, GDSN bare for at nævne en brøkdel. Er du i tvivl om noget, så ring på 39278527.