Mød Peter - GS1Trade Service Consultant

Hvem er jeg?

Jeg hedder Peter og har arbejdet for GS1 Denmark siden 1. august 2005. Jeg er uddannet i erhvervssprog (tysk og fransk) på CBS, men egentlig har jeg størst erfaring fra dagligvarehandlen – både fra butik og fra ”baglandet” hos en større dansk detaillist.

Hvad er min funktion hos GS1?

Jeg sidder til daglig i GS1 Denmarks medlemsservice, hvor jeg tager i mod og besvarer indkomne spørgsmål vedrørende vores forskellige services som for eksempel GS1Trade Sync, GS1Trade Exact samt stregkoder – herunder GS1-128 pallelabels. Primært hjælper jeg vores GS1Trade Sync-leverandørvirksomheder med oprettelse og vedligeholdelse af data til udenlandske kunder, som anvender andre databaser end netop GS1Trade Sync. Jeg hjælper også udenlandske leverandører, som sender data til danske virksomheder, med at komme i mål og tager mig af undervisning af de leverandører, som skal sende data til udlandet.

Hvordan ser min hverdag ud?

Min arbejdsdag går primært med at besvare mails og telefonopkald fra vores medlemmer, og dagene kan være vidt forskellige. Nogle dage går tiden med administrative opgaver som for eksempel vedligeholdelse af GS1 Denmarks medlemskartotek og besvarelse af spørgsmål om for eksempel faktura. Dagene kan også gå med flittigt at besvare spørgsmål om, ”hvordan man får en stregkode?”, kontrol af stregkoder og pallelabels, som medlemsvirksomhederne sender ind til os.

Andre dage vil der være tid til at fordybe sig i tungere opgaver som for eksempel at hjælpe GS1Trade Sync-medlemmer med at rydde op i data, skifte GTIN (EAN varenummer) på produkter og enheder, som godt kan være en udfordring for mange samt lave statistik.

Min kerneopgave er dog GS1Trade Sync, og det er en tilfredsstillelse at hjælpe alle vores brugere i mål med de udfordringer, som de har. Der kan godt nogle gange gå en hel dag med at hjælpe leverandører med at få data i gennem til kunder i for eksempel Tyskland eller Sverige, men sjovt er det, når det lykkes til sidst og medlemmet ”kan ånde lettet op”.

Jeg sætter en ære i at yde god medlemsservice, og du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 3927 8527.