Administrativ medarbejder til kundeservice-team

Hænder med gs1 logo

 

 


GS1 Denmark søger en serviceminded kollega til vores kundeservice-team, der hver dag sikrer, at medlemmer får den bedste hjælp til at arbejde med GS1 standarder.

 

 

Om dig: Vi forventer, at du:

- har erfaring med kundeservice via telefon og kan lide at hjælpe medlemmer med stort og småt

- er fortrolig med MS office-pakken og økonomisystemet Microsoft Dynamics C5 eller lignende

- er god til at formulere dig på dansk og engelsk i skrift og tale

- arbejder omhyggeligt, detaljeorienteret, struktureret og ansvarsbevidst

- er en fleksibel teamplayer med gode samarbejdsevner

- er selvstændig og pålidelig

- er positiv, imødekommende og fremfor alt serviceminded

Arbejdsopgaver:

Du bliver en del af et team på 6 personer, og dine arbejdsopgaver vil være:

- at besvare basisspørgsmål om GS1 Systemet

- at viderestille indkommende telefonopkald

- at opdatere/registrere kontaktinformationer på vores medlemmer

- at oprette nye medlemmer i Microsoft Dynamics C5 og sende startpakker til dem

- hjælpe bogholderiet i forbindelse med fakturering og rykkerudsendelse

- at udføre praktiske opgaver i forbindelse med interne og eksterne møder o.l.

Vi tilbyder:

GS1 Denmark tilbyder et spændende job i en succesfuld virksomhed. Vores virksomhedskultur er præget af en uformel tone, og vi er imødekommende, engagerede og vedholdende. Frem for alt ønsker vi at gøre en forskel for vores medlemmer. 

Der er tale om en arbejdsuge på 25 timer. Arbejdstiden placeres efter aftale inden for følgende tidsramme: mandag-fredag kl. 8.00-16.00. Tiltrædelse så snart som muligt. Du vil referere til Jane Wulff, Head of Standards and Implementation. 

GS1 Denmark har kontor på Vesterbrogade 149, 1620 København V. Send din ansøgning og relevante referencer til hr@gs1.dk senest den 20. april 2017.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte GS1 Denmark på hr@gs1.dk eller telefon 39 27 85 27. 
 

Om GS1 Denmark

GS1 Denmark er en neutral not-for-profit-medlemsorganisation med over 8.000 danske virksomheder som medlemmer. GS1 Denmark tæller 29 kollegaer, der alle arbejder målrettet med at udbrede anvendelsen af GS1-standarder inden for stregkodemærkning af varer, elektronisk udveksling af forretningsdokumenter og varestamdata. GS1 Denmark er én blandt 115 nationale GS1-organisationer og har 40 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at forbedre deres forsyningskæde. GS1 Denmark støtter virksomheder fra flere sektorer, fx dagligvareområdet og sundhedssektoren. Uanset sektor er det essentielt at have en effektiv, sikker og gennemsigtig forsyningskæde. Og uanset om der er tale om en liter mælk eller en æske tabletter, skal der unik identifikation, mærkning og dataudveksling til for at opnå effektivitet, sikkerhed og sporbarhed i forsyningskæden. GS1 Denmark er medlem af den globale GS1-organisation, som sikrer at GS1-standarder kan bruges i hele verden.

Se flere nyheder