Deloitte-rapport om COVID-19 fremhæver GS1-standarder

Ny Deloitte-rapport fremhæver GS1-standarder 

Verden har brug for millioner af COVID-19 vacciner. Men hvordan kan vaccinevirksomheder sikre forsyningskæden og distributionen af ​​vaccinerne? Hvordan kan organisationer og offentlige organer skabe et godt distributionssystem for vacciner, der sikrer fuld sporbarhed og håndterer nye logistiske udfordringer? Hvilke foranstaltninger kan der træffes for at sikre, at befolkningen har tillid til vaccinerne mod covid19?

Rapporten fra Deloitte konkluderer, at for at være i stand til at sikre offentlig tillid skal organisationer og regeringer:

1. Fremme branchesamarbejde på tværs af værdikæden
2. Omfavne og fremme globale standarder for sikkerhed i forsyningskæden
3. Forvent udfordringer for sikker og effektiv levering af vacciner
4. Brug klar og gennemsigtig kommunikation til vaccine

 

GS1-standarder gør det muligt at identificere, indhente og dele oplysninger automatisk og præcist om vacciner, medicin og medicinsk udstyr, der er relevante for vaccineadministration og behandling med COVID-19 i hele sundhedsforsyningskæden.

Ved at bruge åbne, globale standarder kan vi sikre, at falske vacciner ikke distribueres. Derudover kan vi sikre sporbarhed og kontrollere, at den rigtige vaccine gives til den rigtige person på det rigtige tidspunkt. Dette er vigtigt for et eventuelt vaccinepas.

GS1-standarder sikrer kontrol og tillid til vaccination mod COVID-19, hvilket i sidste ende kan resultere i gennemsigtig vaccinationsdækning og sikre, at vacciner er tilgængelige over hele verden.

Læs rapporten her

 

 

Se flere nyheder