En bid af fremtiden

Bite Copenhagen 2018Veganske herligheder, sprødstegte kyllinger, søde fristelser og unikke smagsoplevelser stod øverst på menukortet, da den nyligt afviklede b2b-fødevaremesse Bite Copenhagen løb af stablen i Bella Centeret i sidste uge. Og GS1 Denmark var selvfølgelig med. 

En verden af smag

Med mere end 150 udstillere, inspirerende talere og madfrontløbere fra ind – og udland var der skabt grobund for et sandt fødevaremekka af innovation og gastronomi - tilsat enorme mængder ihærdighed, faglig stolthed og grundtro på succes. Bite Copenhagen er for alle professionelle med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen, men også nysgerrige foodies lagde vejen forbi. Og netop mødet med kommende som nuværende medlemmer var og er alfa og omega for en organisation som GS1 Denmark, hvorfor en stand på messens 2. leveår var en indlysende mulighed for at møde, og tale med, potentielle og eksisterende medlemmer.

Medlemmernes stemmer

Signe Poulsen, Head of Communications GS1 Denmark: ’Som en organisation med 10.0000 medlemmer, er GS1 fuldt bevidste om, at det netop er medlemmerne, som er vores største aktiv og vigtigste kilde til udvikling. Derfor har vi hos GS1 Denmark et helt naturligt og stærkt fokus på at skabe og vedligeholde vores relationer, så vi også i fremtiden kan bidrage med kompetent og relevant service. I Bella Centeret var der selvsagt rig mulighed for at udveksle erfaringer udi stregkodernes verden samt høste konstruktiv feedback fra medlemmernes oplevelser af de forskellige GS1—services. Og vi kom hele vejen rundt. Fra spæde forespørgsler på det optimale tidspunkt at melde sig ind i GS1 Denmark på, til tekniske udfordringer ved brug af GS1Trade Sync. Oplevelser, samtaler og erfaringer som vi taknemmeligt tager med tilbage og aktivt bruger i vores fortsatte optimering i forhold til produktudvikling og service – på den korte og lange bane’, afslutter Signe Poulsen.

Fokus på datadeling og madspild

GS1 Denmark var samtidig én blandt de 16 udstillere, som af Miljø – og fødevareministeriet var blevet inviteret til at lave to såkaldt talks for en række deltagere i fødevaretopmødet ’World Food Summit – Better Food for More People’, under deres besøg på Bite Copenhagen torsdag eftermiddag. Jane Wulff, Head of Standards GS1 Denmark, stillede i sit oplæg blandt andet skarpt på, hvordan GS1-standarderne kan være med til at optimere forsyningskæden og derved reducere madspild. Og under emnet ’Better information’ talte Morten Buch, Head of Services GS1 Denmark, efterfølgende om muligheden for optimal datadeling i GS1Trade Sync samt om sikkerheden i at få valideret sine produkter fysisk op imod det digitale dataset via GS1Trade Excact. To aktuelle og relevante talks, der tapper direkte ind i udviklingen og overskrifterne i fødevarebranchen anno 2018.

 

Se flere nyheder