Få en god oplevelse med GS1Trade Sync: Tag et gratis, online-kursus med Nikolaj

NikolajDu skal i gang med at oprette produkter i GS1Trade Sync. Men hvordan giver du dig selv den bedste start? Har du alle de oplysninger, du har brug for? Og gælder der noget specielt for netop jeres produkter? Nikolaj har holdt kurser for over 250 brugere af GS1Trade Sync, og han kan helt sikkert også hjælpe dig.

Hvorfor skal jeg tage et kursus med Nikolaj?

Det er vigtigt for mig at alle vores medlemmer får en god start på deres produktoprettelser. Derfor holder jeg personlige online kursuser, hvor jeg guider dig igennem de første oprettelser, du skal lave. Jeg sørger for, at du kommer til at føle dig tryg ved at bruge systemet. Efter kurset følger jeg desuden op på, hvordan det går med dine oprettelser. Jeg forbereder dig også på, hvilke produktinformationer der er vigtige at have udfyldt, inden dit produkt skal til tjek hos GS1Trade Exact. 

Hvad er de hyppigste spørgsmål?

For det første: Der findes ingen dumme spørgsmål. Det er naturligt, at der er ting, du er i tvivl om, og du vil sikkert støde ind i nogle af de samme udfordringer som andre brugere. For eksempel: Hvordan bygger du et pakkehierarki op? Hvad er forskellen på ’live’ og ’publiceret’? Hvorfor står der ’Modtaget’ ud for nogle af mine produkter og ikke ud for andre? Hvordan opretter man et mix kolli? Alt det og meget mere har du helt styr på efter kurset. 

Er kurset noget for mig?

Kurset er for alle, der vil blive bedre til at bruge GS1Trade Sync. Fra nybegynderen til den øvede bruger, der vil have smarte tricks til fx brug af skabeloner. Det overordnede mål for kurset er, at du bliver bedre til at oprette produkter, og så er det sådan set ligegyldigt om du er nybegynder, let øvet eller superbruger. Kort sagt bliver kurset tilpasset netop dine behov. 

Kontakt mig, hvis du vil blive bedre til GS1Trade Sync: telefon 39 16 90 23 eller nla@gs1.dk

Gs1Trade Sync

”De 3 bedste råd til at komme i gang med at oprette produkter i GS1Trade Sync”

1. Hav styr på, hvordan du bygger dit pakkerhierarki op: Start altid med mindste stregkodemærkede enhed, dvs. basisenheden.

2. Tag på forhånd dialogen med jeres kunde om, hvad de forventer af informationer.

3. Hav kendskab til alle lovgivningsmæssige informationskrav for netop jeres produkter, så alt kommer med i produktoprettelsen.

 

Se flere nyheder