GS1 sætter fokus på optimering af webaserede UI/UX, primært for GS1Trade Sync

Vores nye samarbejde med Amalie Witthaus giver en ny dimension i vores bestræbelser på at tilbyde vores medlemmer en endnu bedre brugeroplevelse, når de skal arbejde med vores systemer - i første omgang GS1Trade Sync. Mød Amalie her:

Fokus på brugerorienterede løsninger

Jeg er 23 år og studerer til dagligt på mit første år af min kandidat i Design og Innovation på DTU i Lyngby, hvor jeg har afsluttet min bachelor i Design og Innovation. Jeg har en stor interesse i brugerorienterede løsninger, og er derfor rigtig glad for, at GS1 Denmark har givet mig muligheden for at arbejde med netop det område.

Jeg er ansat som studentermedhjælper til at løfte og skabe den gode brugeroplevelse primært med fokus på optimering af web-baserede UI/UX for GS1Trade Sync. Jeg har kompetencer til at analysere og sortere i kunders behov og identificere, hvem jeg skal sætte sammen og under hvilke former for at udvikle behov til produkter eller serviceydelser.

Mit hovedfokus er at skabe en mere brugervenlig platform i GS1Trade Sync, så systemet er mere intuitivt for medlemmerne at anvende. Dén proces højner datakvaliteten og kan eventuelt reducere medlemmernes tidsforbrug. Jeg er stadig relativt ny i GS1 Denmark, og glæder mig meget til at komme i gang med de spændende processer."

 

Brugerne i centrum

Kenneth Jørgensen, Head of Services hos GS1 Denmark, supplerer: ’Vi har netop afsluttet en brugerundersøgelse, hvor respondenterne, trods stor generel tilfredshed, efterspurgte en optimeret brugeroplevelse på visse områder i GS1Trade Sync. Og vi vil selvfølgelig derfor gerne tilbyde løsninger der i højere grad er designet med brugerne i centrum, og hvor brugeren finder tilgangen til løsninger intuitive og naturlige.

Selvom GS1- standarden, og de processer der ligger bag, kan være komplekse, så er det vigtigt at denne kompleksitet bliver løftet på en let forståelig måde for de brugere, der ikke nødvendigvis anvender vores services hver dag. Og her er ansættelsen af Amalie første naturlige skridt’, afslutter Kenneth.

Læs mere om GS1Trade Sync

 

 

Se flere nyheder