Husk autoriserede stregkodenumre til dine produkter

Vidste du, at GS1 er det eneste sted, du kan købe autoriserede stregkodenumre til dine produkter, når de skal sælges i detailhandlen? Klik her og kom hurtigt i gang.

En samlet detailhandel står sammen om at bruge GS1 Standarder til stregkodemærkning af produkter og forsendelser – og om at udveksle stamdata gennem GS1Trade Sync. Lige siden den første pakke Wrigleys tyggegummi blev scannet i et supermarked i Ohio, USA, i 1974, har GS1 bidraget til effektiviteten i detailhandlens forsyningskæde og branchens vækst.

Især har mærkningen med stregkoder, der kan scannes verden over, givet kæmpe fordele.  Der scannes nu hver dag 6 milliarder GS1-stregkoder, især på produkter og paller. De senere år er stamdata i tillæg kommet til at spille en stadigt større rolle, og GS1 Denmark tilbyder en service baseret på GS1 standarder, som en samlet detail- og foodservicebranche står bag (GS1Trade Sync). Servicen GS1Trade Transact giver små og store virksomheder en nem måde at håndtere ordrer og fakturaer digitalt via EDI.

GS1 Denmark er en af over 110 nationale GS1-organisationer, der på not-for-profit basis hjælper virksomheder verden over med at bruge standarder i forsyningskæden. Læs mere om hvad GS1 kan gøre for dig, der arbejder i detailbranchen.

Har du nogensinde tænkt på, hvad stregkoder gør for dig? Se kort film og få svaret.

 

Se flere nyheder