Hvad i alverden er et Virksomhedspræfiks - og hvorfor er det vigtigt for dig?

Virksomhedspræfiks_filmEt GS1 Virksomhedspræfiks identificerer din virksomhed unikt i hele verden. Ud fra GS1 Virksomhedspræfikset kan du danne de GTIN-varenumre, som bruges i stregkoder på stort set alle produkttyper verden over: Fra kartofler til kodimagnyl.

Systemet er skalerbart, så du kan danne lige så mange GTIN-varenumre, du har brug for. Både til produkter og til kolli og paller. Det giver mulighed for sikker sporbarhed af dine forsendelser – en opgave der bliver stadigt mere vigtig i alle brancher. Se flere fordele i denne korte film.

Kun hvis du bruger GS1 Virksomhedspræfiks som udgangspunkt, kan du og dine kunder stole på nummerets unikhed.

Over 2.000.000 virksomheder identificerer deres virksomhed og produkter unikt via et GS1 Virksomhedspræfiks. Vi kan garantere, at de alle har hvert sit unikke GS1 Virksomhedspræfiks, fordi GS1 er en global medlemsorganisation med kontorer i over 115 lande.

Vores engelske kolleger har lavet denne korte film, der på 2 minutter viser dig hvordan du kan bruge et GS1 Virksomhedspræfiks. I Danmark er det GS1 Denmark, der tildeler Virksomhedspræfiks. Vi rådgiver ud fra danske virksomheders behov (også ift. udenlandsk handel). Så kontakt os, når du har set filmen.

OBS: GLN-numre tildeles anderledes i Danmark end i UK. Kontakt os, hvis du har brug for et GLN.

 

Se flere nyheder