Lille, lokal og i gang med stregkoder?

Pige med spørgsmålstegnKøb lokalt, køb bæredygtigt, køb økologisk. Det er dét, forbrugerne vil have, og denne trend har åbnet dørene til supermarkedskædernes sortiment for mange mindre dagligvareleverandører. Er det dig, og har du brug for en hjælpende hånd?

Stor mundfuld for mange

Det er jo på alle måder en positiv udvikling, det eneste ’men’ er, at det som oftest er en stor mundfuld for mindre virksomheder, pludselig at skulle passe ind i de processer for logistik og samhandel, som kører hos store købmænd og kæder.

Udfordringerne drejer sig om alt fra at skulle sætte stregkoder på produkter og paller, til digital ordre/faktura-håndtering og stamdata.

GS1 Denmark er den organisation, der uddeler de GTIN-varenumre, der er indkodet i de stregkoder, vi alle kender fra varerne i butikken, og vi er til for alle de virksomheder, som bruger vores standarder – fx stregkoder – og som dermed er medlemmer. Det er dem, vi arbejder for, og den gratis rådgivning er en del af pakken.

Huskeliste til nye leverandører til dagligvarehandelen:

  • Mærk hvert af dine produkter med et unikt GTIN-varenummer og stregkode
  • Sæt pallelabels med den rigtige information på det rigtige sted på hver palle
  • Send din kunde produktstamdata om produktets højde, vægt, indhold osv. via GS1Trade Sync 

Og husk at som medlem af GS1 Denmark kan du gratis få tjekket dine stregkoder. 

Sådan kommer du godt fra start som leverandør til detail og foodservice

Vi hjælper dig igennem processen, så du får de rigtige stregkoder på produkter, kartoner og paller. Ring til os på 39 27 85 27 eller kom hurtigt i gang på gs1.dk

 

Se flere nyheder