Online konference: Fremtidens brug af globale GS1-standarder i sundhedsvæsenet

Det sidste år har ændret hverdagen for alle, og COVID-19 har ændret mange arbejdsgange og sat omstillingsparathed i fokus.

Mød eksperter online fra hele verden dele deres erfaringer fra en tid med en global pandemi, og få en forståelse for, hvordan globale GS1-standarder bruges til at hjælpe med at sikre den globale forsyningskæde. Hør hvordan hospitaler udnytter GS1-standarder i kliniske processer og forsyningsprocesser og få en indsigt i vigtige lovgivningsmæssige opdateringer.

Fokus på de tre dage vil være på de udfordringer og løsninger der har været gennem de sidste år i sundhedsvæsnet med henblik på at opnå øget patientsikkerhed, opnå sporbarhed og forbedret forsyningskæde.

 Tirsdag den 20. til og med onsdag den 22. april vil der være to sessioner dagligt af to timers varighed som dækker forskellige temaer.

Tirsdag den 20. april:

  • Sikker og optimeret forsyningskæde i en pandemi
  • Fra kliniske forsøg til kommercielle produkter – GS1-standarder i aktion

Onsdag den 21. april:

  • Globale GS1-standarder og regulatoriske krav
  • Opdateringer fra hele verden 

Torsdag den 22.april:

  • Hospitaler implementerer GS1-standarder
  • Opbygge grundlaget for tillid i forsyningskæden

 

Tilmeld dig her

 

Obs: Deltagelse er gratis for sundhedsudbydere og myndigheder. For producenter koster deltagelsen 50 $. Under konferencen vil optagelserne af de enkelte sessioner være tilgængelige for registrerede deltagere.

 

Se flere nyheder