Tre hurtige til GS1-bestyrelsesmedlem Dorte Plesner

Mød Dorte Plesner, Kategori Excellence i Coop Danmark og nyt bestyrelsesmedlem i GS1 Denmark. Dorte vil bidrage til, at GS1 Denmark bliver en endnu mere værdsat samarbejdspartner - og brugen af GS1-standarder og services en selvfølgelighed i udveksling af stamdata fra leverandør til datamodtager.

Hvad håber du at kunne bidrage med i GS1’s bestyrelse?

Med en lang erfaring indenfor Dansk Detailhandel, altid med kategoriarbejde, stamdata og effektive processer som omdrejningspunkt, har jeg reel viden om de store fordele, som GS1 kan bidrage med OG de store udfordringer, der opstår, når teori møder virkelighed.

Jeg håber, at jeg med den baggrund, kombineret med en mangeårig baggrund i GS1’s styregruppe, kan bidrage til, at GS1 bliver en endnu mere værdsat samarbejdspartner - og brugen af GS1 og GS1-services en selvfølgelighed i udveksling af stamdata fra leverandør til datamodtager.

 Hvordan ser du udviklingen det kommende år indenfor dit fagområde?

Korrekte stamdata spiller en vigtigere og vigtigere rolle i jagten på effektive processer i detailhandlen. Digitaliseringen, dvs. den større handel af dagligvarer på nettet, stiller yderligere krav til stamdata, ligesom nye stamdata på ansvarlighed på indhold og emballage vil skulle implementeres med høj hastighed i hele forsyningskæden. Det stiller store krav til både leverandører og detailhandel.

 Hvilken opgave er du mest optaget af i dit arbejde lige nu?

Personligt er jeg i nyt job pr. 1. januar i år i en ny organisering i Coop. Med mit nye ansvar som chef for Kategori Excellence er mit fokus at sikre effektive processer indenfor stamdata, kampagner og space management med høj kvalitet med kunden i fokus.

 

 

Se flere nyheder