Velkommen til Matas

GS1 Denmark og MatasHos GS1 Denmark kigger vi hele tiden på muligheder for  at øge værdien for vores medlemmer, og derfor tager GS1Trade Sync nu et skridt ind i kosmetikverdenen. 

Vi er meget glade for - og stolte af - at kunne byde Matas velkommen til GS1Trade Sync som datamodtager. 

Med Matas begynder vi at arbejde os videre fra vores udgangspunkt, som er retail-famillien (Salling Group, Coop Danmark, Reitan og Dagrofa), hen mod at give endnu mere værdi for vores leverandørmedlemmer. For en stor del af vores medlemmer så som Lóreal, Unilever og P&G, har det nemlig længe været et ønske, at kunne benytte GS1trade Sync til at levere data til Matas. 

I første omgang vil Matas benytte GS1Trade Sync til at modtage logistisk data, og den del af data som benyttes til planogrammer (Space), samt billeder. Det betyder, at vores services GS1Trade Exact og GS1Trade Image i høj grad gør sig gældende. 

I den kommende tid arbejder vi os også hen imod Legetøj og Isenkram. Så de medlemmer, der også har disse produkter, kan øge værdien af deres medlemskab hos GS1Trade Sync. For hver gang vores medlemmer kan bruge GS1Trade Sync til at levere data til en kunde, udskiftes en manuel proces, og oprettelse og tilrettelse af produktdata gøres mere simpelt. 

 

Se flere nyheder